Nationale Zwolle

Fokdagen 2008

Daarna hebben we geen editie van de regio fokdag meer overgeslagen. Meerdere kampioenen zijn er al voort gekomen uit de onze dieren. Na het ‘kapot spelen’ met een kampioen stier, vaars en koe van de fokdag te Mesch Limburg in 2008 zijn wij in de verleiding gekomen om eens naar de Nationale fokdag te gaan. Het succes duurde voort, Wilhelmien 16 van Krakehoeve (Occupant) werd tweede bij de vaarzen en onze stier Daniëls van Krakehoeve (Dracula) werd uitgeroepen tot Nationaal kampioen mannelijk.

Fokdagen 2009

In 2009 hebben we twee kampioenstitels behaald. Een vaars Domino 6 van Krakehoeve (Harisson x Osborne x Lasso) en een stier Ghost van Krakehoeve (Genievre x Lascar x Despote).
Daarnaast behaalde we met Wilhelmien 12 van Krakehoeve de reserve titel bij de koeien en de titel koe met afstammelingen.

Fokdagen 2010

Regio fokdag Limburg.

In September hebben we deelgenomen aan de fokdag te Mesch. We hebben met 10 dieren 7 prijzen behaald. 4 dieren behaalde een 1a plaats en dit resulteerde in 3 kampioenen. Ook twee dieren behaalde een reserve kampioenschap. In oktober hebben we deelgenomen aan de nationale fokdag te Breukelen. Hier behaalde we twee 1a titels en dit resulteerde in een kampioen. De kampioen vaars is Eloise van Krakehoeve (Etna x Canon x Western).

Fokdagen 2011

Regio fokdag Limburg.

Op zondag 11 sepetember hebben we met 11 dieren aan de regio fokdag deelgenomen. Het was een prima dag voor ons met 5 1a plaatsen. 3 kampioenen, 4 reserve kampioenen, Mister toekomst, Rabobank prijs, bedrijfsgroepen mannelijk en vrouwelijk en een lot van één stier.

Stieren

In het kampioenschap hebben we bij de stieren een reserve kampioen tot 1 jaar met Smaracht van Krakehoeve (Samourai). In het kampioenschap van de stieren ouder als 1 jaar werdt kampioen en Mister toekomst Jordan van Krakehoeve (Jonas) en reserve kampioen was Jacko van Krakehoeve (Joker). Jacko is een embryo kalf van de bekende Mia 3. Jordan is ook de kampioen van 2010 en is de halfbroer via zijn moeder van Daniels van Krakehoeve(Dracula) kampioen regio en nationaal 2008.

Vrouwelijk vee regio fokdag.

Bij de vaarskalveren van 4 maanden tot 1 jaar behaalde we 2 1a dieren. Dit zijn Misterie van Krakehoeve (Magistrat x Heros) en Klazien 19 van Krakehoeve (Joker x Judoka). Misterie werd kampioen en Klazien 19 reserve kampioen. In de rubriek waar Klazien 19 1a werd stonden Philine van krakehoeve (Panache) en Klazien 20 van Krakehoeve (Kimono) op plaast 2 en 3. Dit lot vaarzen was ook goed voor het bedrijfslot vrouwelijk.

Fokdagen 2012

Deelnamen met 6 dieren.
2 rubriekswinnaars.
2 reserve kampioenen.
4-12 maanden Silice van Krakehoeve (Spirit van Krakehoeve x Occupant)
Koeien Eloise van Krakehoeve (Etna x Canon)

Fokdagen 2013

5 x kampioen.
0-4 maanden Jantje 7 van Krakehoeve. (Spirit van Krakehoeve x Orpheon)
4-12 maanden Sensuella van Krakehoeve (Sheriff x Germinal).
12-18 maanden Passe-Partout van Krakehoeve ( Panache x Etna) Dochter van Eloise.

Koeien
Eloise van Krakehoeve (Etna x Canon)

Stieren
4-12 maanden Plannet van Krakehoeve (Panache x Etna)

Daarnaast Miss toekomst met Sensuella, bedrijfsgroep vrouwelijk en de rabobankprijs.

Fokdagen 2017

Nationale Zwolle
Evita van Krakehoeve. Egel x Germinal eerste prijs.
Tyrone van Krakehoeve. Toscan x Jasmin

Contactgegevens

NaamWiljan van de Kruijs
AdresMaaseikerweg 218
Postcode6006AD Weert
Telefoon+31 4 95 53 33 49
Mobiel+31 6 51 56 32 26
Emailwiljan@krakehoeve.nl